Loading...
Loading...
Tilføj Stop

Vi er en del af

Nygaard Turisttrafik
bustur-til-sverige
bustur-til-sverige

Udlejning af minibus til arrangementer

Står du overfor at skulle arrangere en tur for fodboldklubben, daginstitutionen eller et større familiearrangement, så har vi gode priser på udlejning af minibus. Vi udlejer vores minibusser både på dagsbasis og over flere dage, hvis I for eksempel er et større selskab, som skal på ferie sammen.

Spar på udgifterne ved leje af minibus

Hvis I er mange, som skal afsted på en udflugt, så er der en økonomisk gevinst leje af minibus, frem for at køre i flere personbiler.

Først og fremmest er der en stor besparelse på brændstof, og derudover kan der også være betaling til broafgifter, færgebilletter og motorvejsafgifter, som er værd at tage i betragtning.

Hvad koster det at leje en minibus?

Vores pris på leje af minibus afhænger i høj grad af, hvor længe I skal være væk, og hvor mange personer I er. Ønsker du en konkret pris, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi er beliggende ved København og lejer ud på hele Sjælland.

Kontakt os og hør mere om vores udlejning af minibus

Vil du høre mere om, hvad vi tilbyder i forbindelse med udlejning af minibus, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 61 61 22 eller ved at skrive til vores e-mail info@skovlundeturistbusser.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

phone