Loading...
Loading...
Tilføj Stop

Vi er en del af

Nygaard Turisttrafik
bustur-til-sverige
bustur-til-sverige

Busrejser til ind- og udland

Hos Skovlunde Turistbusser står vi gerne klar til at hjælpe jer, hvis I ønsker at tage på en bustur enten rundt i Danmark eller til udlandet. Vi tilbyder busrejser i både ind- og udland til billige priser.

Når der skal planlægges en rejse, er transporten altafgørende, og vi sørger derfor for sikker bustransport til en fast, billig pris. Dette gælder, uanset om I kommer fra Jylland, og skal en tur til København eller et andet sted på Sjælland, eller om I skal til Sverige eller et helt tredje sted.

Vi har mange års erfaring med korte og lange busture

Vores busselskab har mere end 20 års erfaring inden for både nationale og internationale busrejser, og vi kan tilbyde moderne og behagelige busser samt chauffører, der har stor erfaring med både lange og korte busture.

Vi sørger for et velassorteret udvalg af forplejning under turen, så det eneste I blot skal gøre er at læne jer tilbage og nyde turen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på busrejser

Er du interesseret i at høre mere om vores forskellige busture, eller kunne du tænke et uforpligtende tilbud, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 44 61 61 22, eller du kan skrive til vores e-mail info@skovlundeturistbusser.dk.

phone