Loading...
Loading...
Tilføj Stop

Vi er en del af

Nygaard Turisttrafik
bustur-til-sverige
bustur-til-sverige

Turistkørsel i en moderne turistbus

Står jeres selskab og skal bruge en turistbus til et bestemt formål, eller til en udflugt i ind- eller udland, så kan vi hjælpe jer med alt indenfor turistkørsel. Vi er ligeledes meget fleksible, og vi kan derfor tilrettelægge turen, så den passer præcis til jeres bustur.

Vi tilbyder leje af busser med chauffør

Vi tilbyder fleksibel turistkørsel i attraktive og velindrettede turistbusser, og vi har et ønske om at yde den allerbedste service til vores kunder. Hos os er leje af busser med chauffør derfor muligt, hvis I er en større gruppe.

Vi løser alle opgaver til en attraktiv pris, uanset om det drejer sig om en busudflugt på en enkelt dag eller en flerdagestur til udlandet.

Mere end bare turistkørsel

Udover at vi dagligt kører med turister, så tilbyder vi også som noget ekstra at køre sightseeingture i vores turistbus til både Kronborg slot og Fredensborg slot på Sjælland.

Derudover fremviser vi også en masse andre seværdigheder i indre København.

Kontakt os for at bestille en turistbus

Vil du høre mere om vores turistkørsel eller vores priser på sightseeingture, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på leje af busser med chauffør, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 61 61 22 eller ved at sende en e-mail til info@skovlundeturistbusser.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

phone